David Beckham Classic Homme dušigeel meestele

David Beckham Classic Homme dušigeel meestele Vaata suuremalt

David Beckham Classic Homme dušigeel meestele

Toote ID: 72259
Prekės ID: 72259

6,99 €

Toote ID: 72259
Prekės ID: 72259

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Puhastamiseks, isiklikuks hügieeniks, hoiab, neutraliseerib ebameeldivat lõhna, värskendav, kauakestev, pikendab tulemuse kestvuse
Toote tüüp Dušigeel, Geel
Lõhna tüüp Puidu
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kollektsioon Classic on suurepärane tõlgendus klassika jõust, iga segu on hoolikalt valmistatud spetsiaalselt valitud koostisosadest, mis on ajaproovile vastu pidanud.

David Beckham Classic Homme aroom esindab kaasaegset lähenemist meeste parfüümidele. Davidi tugevatest isiklikest väärtustest ja mehelikkusest inspireeritud ajatu aroom on aromaatne segu soojadest, suitsustest nootidest ja värskendavatest soolastest nüanssidest. Mõeldud kaasaegsetele meestele, kes on oma tõekspidamistele truud.

Koostis avaneb roosa greibi ja rosmariini värskusega koos tulise pipra hõnguga. Südames on kombineeritud kašmiirpuit, nahk ja must daalia, et luua rikkalik ja ülimehelik atraktiivsus, mida täiustavad mahagonipuu põhi, patšuli ja sensuaalne muskusakord.

Lõhnav dušigeel mitte ainult ei toida kehanahka, vaid annab sellele ka meeldiva lõhna. See on suurepärane toode meestele, kes mitte ainult ei hooli oma kehanahast, vaid soovivad ka, et nende lemmikparfüümi aroom püsiks veelgi kauem. Parfüümiga samade aromaatsete omadustega dušigeeli kasutamine aitab tugevdada lõhna ja pikendada selle püsivust, vältides erinevate aroomide segunemist, mis võivad parfüümi lõhna muuta.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet käsna või peopesaga niiskele nahale ja loputage hoolikalt.

Aqua/Water/EAU, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Linalool, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, EXT, D&C Violet N°2 (Cl 60730), FD&C Yellow N°5 (Cl 19140).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet käsna või peopesaga niiskele nahale ja loputage hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Dušigeel
Geel

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

David Beckham Classic Homme dušigeel meestele

David Beckham Classic Homme dušigeel meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.