Silcare Easy Shape Polygel geel küünte pikendamiseks

Silcare Easy Shape Polygel geel küünte pikendamiseks Vaata suuremalt

Silcare Easy Shape Polygel geel küünte pikendamiseks

Toote ID: 76929
Prekės ID: 76929

11,49 €

Toote ID: 76929
Prekės ID: 76929

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 g.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Kaitseb, kaitseb mehaaniliste kahjustuste eest, küünte kaunistamiseks
Toote tüüp Geel
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Küüntele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Kasutusjuhised

Silcare Easy Shape Polygel küünepikendusgeel on uuendusliku koostisega, mis ühendab endas akrüül- ja geelküünte kunsti eelised. Toode võimaldab kasvatada küüsi lihtsalt ja kiiresti. Polügeel on elastne, kõva ja mehaaniliste kahjustuste suhtes vastupidav, mistõttu on selle purunemise tõenäosus palju väiksem kui teistel maniküürimaterjalidel. Paks konsistents ja isetasanduvate omaduste puudumine mitte ainult ei takista toote plaadilt lekkimist, vaid pikendab ka küünele ideaalse kuju andmiseks vajalikku aega.

Silcare Easy Shape Polygel võimaldab laiendada ja rekonstrueerida isegi väga nõrka, mõranenud ja haprat küüneplaati. Polügeelküüned on kerged ja mugavad kanda ning näevad väga loomulikud välja. Toodet saab kanda nii Dual Form'ile kui ka naturaalsele plaadile. Lisaks kõveneb see UV-LED-lambis probleemideta ega tekita põletustunnet. Toode võimaldab teil kiiresti ja lihtsalt luua professionaalset, ilusat küünekunsti ja säästa teie väärtuslikku aega.

Pakendi kujundus uueneb pidevalt, mistõttu võib teile saadava(te) toote(de) välimus erineda fotodel kujutatust.

Kasutamine:

Naturaalsel küünel: kandke aluslakk ettevalmistatud küüneplaadile ja kinnitage see vastavalt tootja juhistele. Pigista vajalik kogus Silcare Easy Shape Polygel tuubi ja kandke spaatliga peale. Vormige küüs puhastusvahendis niisutatud pintsliga ja kõvendage 90 sekundit UV-LED-lambis, mille võimsus on vähemalt 48 W.

Topeltvorm: valige küüneplaadile sobiv vormi suurus. Pigistage spaatliga tuubist vormi vajalik kogus Easy Shape Polygel’i, seejärel ajage see puhastusvahendis niisutatud pintsliga ühtlaselt laiali. Kandke vorm küüneplaadile ja vajutage õrnalt. Eemaldage liigne toode niiske pintsli või spaatliga. Kõvenedage UV-LED-lambis minimaalse võimsusega 48 W 90 sekundit. Eemaldage Dual Form õrnalt. Kujundage küüs küünepuuri ja küüneviiliga.

Kasutamine: Naturaalsel küünel: kandke aluslakk ettevalmistatud küüneplaadile ja kinnitage see vastavalt tootja juhistele. Pigista vajalik kogus Silcare Easy Shape Polygel tuubi ja kandke spaatliga peale. Vormige küüs puhastusvahendis niisutatud pintsliga ja kõvendage 90 sekundit UV-LED-lambis, mille võimsus on vähemalt 48 W. Topeltvorm: valige küüneplaadile sobiv vormi suurus. Pigistage spaatliga tuubist vormi vajalik kogus Easy Shape Polygel’i, seejärel ajage see puhastusvahendis niisutatud pintsliga ühtlaselt laiali. Kandke vorm küüneplaadile ja vajutage õrnalt. Eemaldage liigne toode niiske pintsli või spaatliga. Kõvenedage UV-LED-lambis minimaalse võimsusega 48 W 90 sekundit. Eemaldage Dual Form õrnalt. Kujundage küüs küünepuuri ja küüneviiliga.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Geel

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Silcare Easy Shape Polygel geel küünte pikendamiseks

Silcare Easy Shape Polygel geel küünte pikendamiseks

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.