Paese Collagen Moisturizing Foundation niisutav jumestuskreem

Paese Collagen Moisturizing Foundation niisutav jumestuskreem Vaata suuremalt

Paese Collagen Moisturizing Foundation niisutav jumestuskreem

Toote ID: 44708
 4.7/5
Kommentaarid: 14
Prekės ID: 44708
Kommentaarid: 14

14,99 €

Toote ID: 44708
 4.7/5
Kommentaarid: 14
Prekės ID: 44708
Kommentaarid: 14

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tugev maskeerimine, mõõdukas maskeerimine, tooni andev, peidab punetust, ühtlustab naha tooni, peidab naha puudusi, ühtlustab tooni, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, rahustav, kaitseb, päikesekaitse, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, põletikuvastase/antiseptilise toimega, tagab elastsuse, hoiab, silub, siluv, kaitseks päikese/kuumuse eest, säilitab nahka, kõrvaldab kuivuse tunde
Toote tüüp Meigi põhi
Naha seisund/tüüp Normaalsele nahale, Kuivale/Normaalsele nahale, Kuivale nahale, Tundlikule nahale, Kergesti ärrituvale nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike ekstraktidega, Väärtusliku mahlaga, Aaloega, Aloe vera ekstraktiga, Kollageeniga, Vitamiinidega, C-Vitamiiniga, B5 vitamiiniga, E vitamiiniga, E-vitamiiniga, Pantenooliga, Skvalaaniga, Aminohappega, Skvaleeniga, Glütseriiniga, Antioksüdantidega, Alkoholivaba, Ei sisalda lõhnaaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Paese Collagen Moisturizing Foundation niisutav jumestuskreem maskeerib erinevaid ebatasasusi, rahustab ja toidab nahka.

Toode aitab kergesti varjata nahapunetust või muid nahavärvi muutusi, nii et see ühtlustab jume vaid mõne hetkega. Paese Collagen meigipõhja kreemjas tekstuur tagab toote ühtlase jaotumise näonahal ja loomuliku välimusega tulemuse.

Toote koostis loodi kuiva, kergesti ärrituva naha hoolikat hooldamist silmas pidades. Seetõttu on seda Paese jumestuskreemi täiendatud komponentidega, mis vähendavad nahaärrituse riski ja annavad kauakestva mugavustunde. Tegemist on tootega, mis sobib eriti hästi normaalsele, kuivale, tundlikule või allergilisele nahale.

Tootes sisalduv aaloe ekstrakt ja pantenool on põletikuvastaste omadustega, rahustavad ja niisutavad nahka. Paese Collagen niisutavat jumestuskreemi täiendab ka hoolikalt valitud vitamiinide kompleks. A-vitamiin noorendab nahka ning C-vitamiin niisutab ja annab näole puhtuse. Toode sisaldab ka E-vitamiini, mis toimib tugeva antioksüdandina ja pakub seega kaitset UV-kiirte eest. Ja kollageeniga täiendatud koostis kaitseb nahka kahjulike keskkonnamõjude eest ja tagab selle intensiivse niisutuse.

Paese kollageenne niisutav jumestuskreem peidab endas selle, mida soovite varjata ja hooldab nahka. Intensiivselt niisutav toode tugevdab hüdrolipiidse barjääri funktsioone, kaitstes seeläbi nahka kuivuse ja sellega kaasnevate ebameeldivate aistingute eest. Kõik see aitab tagada, et isegi kuiv või tundlik nahk näeb alati veatu välja.

Valimise hõlbustamiseks on Paese Collagen niisutava jumestuskreemi iga toon selle tooni tähistavate tähtedega tähistatud:

C - külmad toonid;
N - neutraalsed toonid;
W - soojad toonid.
Testitud dermatoloogide poolt.

Ilma alkoholita. Ilma lõhnaaineteta.

Tootja muudab hetkel toote disaini, mistõttu võite saada vana või uue toote versiooni.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet sõrmede, käsna või pintsliga ühtlaselt puhtale ja niisutatud näonahale.

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM, POLYISOBUTENE, SQUALANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, COLLAGEN AMINO ACIDS, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, D-PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, ALUMINIUM HYDROXIDE, TRIETHOXYCAPRYLSILANE, [+/-: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet sõrmede, käsna või pintsliga ühtlaselt puhtale ja niisutatud näonahale.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Meigi põhi

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Paese Collagen Moisturizing Foundation niisutav jumestuskreem

Paese Collagen Moisturizing Foundation niisutav jumestuskreem

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.