Paese Clair Brightening Concealer helendav peitekreem

Paese Clair Brightening Concealer helendav peitekreem Vaata suuremalt

Paese Clair Brightening Concealer helendav peitekreem

Toote ID: 44694
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 44694
Kommentaarid: 2

9,99 €

Toote ID: 44694
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 44694
Kommentaarid: 2

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 6 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Peidab tumenenud silmaaluseid, kõrvaldab väsimuse märgid, sära andev, sära andev, värskendav, toitev, tugevdav, niisutav, rahustav, põletikuvastase/antiseptilise toimega, ühtlustab naha tooni
Toote tüüp Peitevahend
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Tundlikule nahale
Kehapiirkonnad Silmaalustele
Omadused Vitamiinidega, Pantenooliga, Väärtuslike ekstraktidega, Niisutavate Komponentidega, Alkoholivaba, Ei sisalda mineraalõli, Ei sisalda lõhnaaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kuna tänapäeval on eriti efektne jumestus, magamata ööd, saab tiheda elurütmi kõrvalmõjusid lihtsalt ja kiiresti varjata. Selleks piisab, kui kanda probleemsetele näopiirkondadele peitepulka Clair Brightening Concealer - Poola firma Paese uudistoode. See täidab suurepäraselt oma ülesannet, nimelt peidab näonaha puudused kõigi silmade eest. Toode on õrna koostisega, seega sobib see ka tundlikule nahatüübile.

Paese Clair Brightening Concealer helendav peitekreem varjab silmade all olevaid tumedaid ringe kõikidel nahatüüpidel, kõrvaldab väsimuse tunnused, annab nahale kuma ja terve sära.

Clair Brightening Concealer peitekreem võimaldab vältida selliseid küsimusi ja kommentaare nagu "miks sa ei maganud terve öö" või "sa näed väsinud välja". Kompositsioon sisaldab selliseid väärtuslikke koostisosi nagu A-vitamiin ja D-pantenool.

Toote kreemjas tekstuur tagab hõlpsa ja ühtlase pealekandmise, toimeained tagavad välimuse värske väljanägemise ning näonahk särab loomulikult terve päeva, isegi kui magate vaid paar tundi.

Vitamiinide kompleksi tõttu katab ja tugevdab peitekreem silmadealust tundlikku nahka ning pantenool kaitseb seda dehüdratsiooni eest, rahustab ja omab põletikuvastaseid omadusi.

Toodet on täiendatud ka saialille ekstraktiga, mis leevendab põletikku, annab nahale ühtlase tooni, helendab värvimuutust.

Toode sobib suurepäraselt pikaks tööpäevaks ja aitab kindlasti selle edukalt läbida.

Toimeained: vitamiinid A, C, E, PP, D-pantenool, Scutellaria baicalensis ekstrakt

Alkoholivaba. Ilma mineraalõlideta. Ei sisalda lõhnaaineid.

Testitud dermatoloogide poolt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet probleemsetele näopiirkondadele.

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, ISODODECANE, TITANIUM DIOXIDE, PROPYLENE GLYCOL, POLYBUTENE, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SILICA, BISMUTH OXYCHLORIDE, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, TRIETHYLHEXYL TRIMELLITATE, C30-45 OLEFIN, HYDROGENATED POLYDECENE, ZINC STEARATE, SODIUM CHLORIDE, IRON OXIDE, MICA, ETHYLENEDIAMINE/HYDROGENATED DIMER DILINOLEATE COPOLYMER BIS-DI-C14-18 ALKYL AMIDE, NYLON-12, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, PANTHENOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, NIACINAMIDE, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, ASCORBYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet probleemsetele näopiirkondadele.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Peitevahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Paese Clair Brightening Concealer helendav peitekreem

Paese Clair Brightening Concealer helendav peitekreem

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.