Max Factor False Lash Effect Deep Raven tihendav ripsmetušš

Max Factor False Lash Effect Deep Raven tihendav ripsmetušš Vaata suuremalt

Max Factor False Lash Effect Deep Raven tihendav ripsmetušš

Toote ID: 43068
 5/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 43068
Kommentaarid: 3

9,99 €

Toote ID: 43068
 5/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 43068
Kommentaarid: 3

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 13 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Volüümi andev, volüümi lisav, paksendav, tihendav, koolutav, pikendav, ei raskenda, kauakestev, eraldav, ei jäta jälgi, tõstev, tooni andev
Toote tüüp Ripsmetušš
Värv Must
Kehapiirkonnad Ripsmetele
Omadused Pantenooliga, Letsitiiniga, Letsitiiniga, Mesilasvahaga, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Antioksüdantidega, Niisutavate Komponentidega, Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Sojaõliga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Max Factor False Lash Effect Deep Raven Black tihendav ripsmetušš loob säravate ja tihedate ripsmete efekti.

Tootel on eksklusiivne koostis, mis ümbritseb õrnalt iga ripsme. Nii omandavad need lummava pikkuse ja mahu. Seega, kui soovite luua muljetavaldavat efekti, muutub Max Factor False Lash Effect ripsmetušš universaalseks lahenduseks. See loob pingutuseta kunstripsmete mulje ja võimaldab nautida nende lummavat tihedust. Kultusripsmetuši uus toon intensiivsete värvipigmentidega annab välimusele dramaatilist särtsu.

Kerge tekstuuriga ripsmetušš eraldab ja pikendab ripsmeid kergesti, nii et need muutuvad ilmekaks ja tõmbavad koheselt tähelepanu. Paks silikoonhari võimaldab ripsmetušši lihtsalt ja mugavalt ripsmetele jaotada. Max Factor False Lash Effect Deep Raven Black ripsmetuši harja peened harjased eraldavad ripsmed täpselt. Tänu sellele katab toode ripsmed ühtlaselt, ei kleepu neid kokku ega jäta tükke.

Toode tihendab märgatavalt, tõstab ja rõhutab ripsmete kaardumist. Selle tulemusel omandavad Max Factor False Lash Effect ripsmetušši tooniga täiustatud ripsmed intensiivse rikkalikkuse, tiheduse ja teravuse.

See on toode, mis võimaldab nautida isegi kuni 2 korda säravamaid ripsmeid nii igapäevaselt kui ka erilistel puhkudel. Erk lõpptulemus ja ripsmete terve sära rõhutavad iga kord silmade lummavat sügavust.

Kasutamine: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid tugevamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuiv.

Aqua/Water/Eau, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Triethanolamine, Polyethylene, Lecithin, Propylene Carbonate, Synthetic Wax, Oleic Acid, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopherol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Laureth Sulfate, Propylparaben, Glycine Soja (Soybean) Oil, Trisodium Edta, Xanthan Gum, Simethicone, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Ammonium Hydroxide, Tetrasodium Edta, Methylcellulose, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sulfuric Acid, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007)].

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid tugevamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuiv.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Ripsmetušš

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Max Factor False Lash Effect Deep Raven tihendav ripsmetušš

Max Factor False Lash Effect Deep Raven tihendav ripsmetušš

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.