Essence Eyebrow Designer kulmupliiats

Essence Eyebrow Designer kulmupliiats Vaata suuremalt

Essence Eyebrow Designer kulmupliiats

Toote ID: 44061
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 44061
Kommentaarid: 1

1,99 €

Toote ID: 44061
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 44061
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 1 g.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Modelleerimiseks/kujundamiseks, antakių formavimui, tooni andev, ühtlustab tooni, annab naturaalse efekti, tekstuuri esiletõstmiseks, vähendab juuste turritamist
Toote tüüp Kulmupliiats, Pliiats, Kulmude kujundaja, Kulmugeel
Värv Must, Pruun, Mustjaspruun, Helepruun
Kehapiirkonnad Kulmudele
Omadused Vahaga, Kastoorõliga, Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Ei sisalda Parabeene, Alkoholivaba, Ei sisalda lõhnaaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Sobib veganitele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Essence Eyebrow Designer kulmupliiats võimaldab kulmud kaunilt esile tuua ning luua ilmeka ja tervikliku tulemuse.

Toode on loodud igapäevase kulmude värvimise rituaali hõlbustamiseks. Toote eriline koostis võimaldab lihtsalt ja täpselt värvida mistahes kulme. Essence Eyebrow Designer kulmupliiatsiga on lihtne nii kulmudele soovitud kuju anda kui ka hõredamaid kohti täita. Kõik see võimaldab unustada hõredad, ilmetud kulmud ja tervitada iga uut päeva säravamalt kui kunagi varem!

Essence Eyebrow Designer pliiats annab kulmudele täpse kontuuri ja selge kuju. Lisaks muutub selle tootega esile tõstetud kulmude värv veelgi intensiivsemaks. Lai toonide palett võimaldab aga alati valida just enda vajadustele kõige sobivama variandi. Seetõttu näevad Essence Eyebrow Designer pliiatsiga maalitud kulmud välja loomulikult säravad ja kauni kujuga. Ja toote korgil olev pintsel võimaldab kammida sõnakuulmatuid karvu ja hajutada värvi. Selle tulemusena näeb lõpptulemus alati õrn ja võluv välja.

Toote peamised omadused:

  • aitab esile tõsta kulme;
  • tagab kulmude värvi soovitud erksuse;
  • annab välimusele värskuse ja elujõu;
  • võimaldab reguleerida kulmude kuju;
  • aitab taltsutada sõnakuulmatuid karvu;
  • tagab loomulikult särava efekti.

Essence Eyebrow Designer kulmupliiats ja -pintsel ühes võimaldavad nautida säravaid, tihedaid ja loomuliku välimusega kulme iga päev.

Sobib veganitele.

Ilma parabeenideta. Ilma alkoholita. Ilma lõhnaaineteta.

Kasutamine: kasutage kulmude joone esiletõstmiseks ja kujundamiseks kulmupliiatsit. Vajadusel kasutage harja, et kammida õrnalt rahutud kulmukarvad.

Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Mica, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Hydrogenated Palm Glycerides, Myristyl Myristate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Castor Oil, Rhus Succedanea Fruit Wax, Sorbitan Palmitate, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Silica, Propyl Gallate, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. May Contain: CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77007 (Ultramarines), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kasutage kulmude joone esiletõstmiseks ja kujundamiseks kulmupliiatsit. Vajadusel kasutage harja, et kammida õrnalt rahutud kulmukarvad.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kulmupliiats
Kulmugeel
Pliiats

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Essence Eyebrow Designer kulmupliiats

Essence Eyebrow Designer kulmupliiats

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.