Benefit Roller Lash Mascara koolutav ripsmetušš

Benefit Roller Lash Mascara koolutav ripsmetušš Vaata suuremalt

Benefit Roller Lash Mascara koolutav ripsmetušš

Toote ID: 60686
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 60686
Kommentaarid: 1

15,99 €

Toote ID: 60686
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 60686
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 4 g., 8,5 g., 17 g.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tooni andev, kauakestev, pikendab tulemuse kestvuse, koolutav, eraldav, tõstev, kaitseb, toitev, niisutav
Toote tüüp Ripsmetušš
Kehapiirkonnad Ripsmetele
Omadused Seritsiiniga, B5 vitamiiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Paljude tüdrukute jaoks hõlmab igapäevase meigi kontseptsioon põhimõtteliselt ripsmetuši kandmist ripsmetele. Ja see pole üllatav, sest hea ripsmetušš võib sõna otseses mõttes muuta teie välimust, avada silmad ja anda neile erilise väljendusrikkuse. Ja isegi nende naiste jaoks, kellel on õnne omada pikki ja pakse ripsmed, tuleb need koolutada, et välimus oleks kordumatu. Appi tuleb Benefit Roller Lash Mascara.

See ripsmetušš on tõeline ripsmekoolutaja, kuna selle revolutsiooniline Hook'n'Roll hari fikseerib, eraldab, tõstab ja koolutab ripsmeid ning spetsiaalne koostis fikseerib tulemuse 12 tunniks. Sa ei pea enam muretsema, et kosmeetika kahjustab ripsmete seisukorda, Benefit Roller Lash Mascara on rikas provitamiini B5 ja seritsiini poolest, mis kaitsevad, toidavad ja niisutavad ripsmete struktuuri.

Kasutamine: katke ripsmed harjaga kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid säravamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuiv.

AQUA (WATER), PARAFFIN, POLYBUTENE, CERA ALBA (BEESWAX), BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, VP/EICOSENE COPOLYMER, ACACIA SENEGAL GUM, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SILICA, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX), HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, CHLORPHENESIN, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ALGIN, SERINE, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60. [+/- CI 77499 (IRON OXIDES)].

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: katke ripsmed harjaga kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid säravamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuiv.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Ripsmetušš

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Benefit Roller Lash Mascara koolutav ripsmetušš

Benefit Roller Lash Mascara koolutav ripsmetušš

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.